Kapabiliteter

Letbæk Plast råder over nyeste teknologi og en moderne maskinpark. Vi kan løse stort set alle opgaver inden for plastfremstilling fra ekstrudering over tryk- og sprøjtestøbning til folieblæsning. Vi råder over eget formværksted, alle opgaver kan løses vores eget værksted.

Ekstrudering

Letbæk Plast råder over et større sortiment af forskellige ekstruderingsmaskiner og kan tilbyde stort set alle former for ekstrudering. Vi producerer i mange forskellige materialetyper, såvel nye som genanvendte varer afhængig af kundens krav og specifikationer. Vi tilbyder forarbejdning som fræsning, boring og co-ekstrudering som en naturlig del af løsninger til vore kunders behov.

Vores kernekompetencer inden for ekstrudering er: Rør, slanger, profiler, plader og kabelafdæk.

Sprøjtestøbning

Letbæk Plast tilbyder sprøjtestøbning af tekniske artikler. I forhold til markedets andre leverandører adskiller vi os ved innovativt at kunne deltage i problemløsninger, produktudvikling og design. Vor knowhow og mangeårige erfaring er kundens garanti for den optimale løsning. Vi tilbyder totalservice og produktion under eget tag. Fra værktøjsfremstilling i egen afdeling, over produktion, til lagerføring – alt efter kundens behov. Emnevægt klares mellem 0 og 3000 gram på avancerede maskiner med lukketryk mellem 50T og 800T.

Vi sprøjtestøber bl.a. følgende materialetyper: PEHD, PELD, PP, ABS, PS, PC, POM, TPE, TPU, PA m.fl.

Trykstøbning

Letbæk Plast har oparbejdet uovertruffen knowhow indenfor trykstøbning af emner i genbrugsplast. Produktionsformen er udviklet igennem mere end 25 år, hvor Letbæk Plast har konstrueret såvel produktionsudstyr som værktøjsforme. Produkterne anvendes inden for vidt forskellige brancher, eksempelvis VA samt bygge- og anlægsbranchen. De mest kendte er fødder til afspærringsmateriel samt kegler og dæksler, som anvendes overalt i Danmark.

De anvendte materialer er primært genbrugsplast, hvor Letbæk Plast har flere årtiers knowhow inden for mix af forskellige typer plast, så materialets egenskaber optimeres og miljøet belastes mindst muligt.

Folieblæsning

Letbæk Plast er leverandør af både rørfolie, planfolie og sideskåret folie. Vi producerer hovedsagelig i polyethylen. (PE, PELD, PELLD).

Vores maskinpark i folieafdelingen består af ekstrudere, hvor vi kan fremstille rørfolier fra 100 mm op til 1400 mm i bredden - og 2800 mm ved sideskåret folie.

Formværksted

Letbæk Plast råder over vores eget formværksted samt konstruktører og produktudviklere, som sikrer at formværktøjerne laves, så de kan leveres i krævet output med konkurrencedygtige emnepriser til følge.